Chicago, IL 60606 123, New Lenox

Golfdamer | Golfbil | Dokument | Grönt kort

Medlemsinformation

Grönt kort kurser

Vill du börja spela golf? Vi har grönt kort kurs 24:e juni och 1:a juli klockan 17:00 – 20:00 . Kursen är över två dagar.
Anmäl dig till Henrik Spånberg info@malungsgk.se eller 0709-284 395.

Kursen kostar 1495:- och efter avslutad kurs är du fullvärdig medlem i Malungs Golfklubb resterande del av säsongen.

Golfdamer!

Nu är det dax! Vi träffas vid klubbhuset tisdagar 17:30 för att spela 9 hål. Alla är välkomna, nybörjare liksom erfarna golfare.

Golfbil

Nycklar finns på klubben i ett skåp med kodlås. Bilen bokas via kansliet och man får då en kod till nyckelskåpet.
Efter avslutad golfrunda skall bilen låsas fast som vanligt och laddningen kopplas samt nyckeln skall åter läggas i det kodade nyckelskåpet och detta skall låsas. Koden byts då och då, och aktuell kod erhålles vid bokning.

Banan slingrar sig fram längs med Västerdalälven i naturskönt område och är relativt kuperad, vilket kräver sin man(och kvinna).