Chicago, IL 60606 123, New Lenox
123-456-7890

Välkommen | Banan | Greenfee & tidsbokning | Gröna Kort | Boende

Välkommen till Malungs GK

I ett centralt men ändå avskilt område ligger vår fina golfbana. Mycket naturskönt vid Västerdalälven – från några utslagsplatser och greener är utsikten hänförande.
Från och med onsdag 7 augusti 2019 har banan ny sträckning och startar från rangen.

Betalning av greenfee och notering i greenfee bok sker även det från nya kansliet/klubbhuset vid rangen.

Banan öppen med ordinarie greener

Malungs GK erbjuder 9 hål med alternativa tees på flera av hålen. I många fall känner man inte igen hålet från första varvet när man ställer sig på den alternativa utslagsplatsen, vilket är ett gott betyg för de som placerat ut de alternativa utslagsplatserna.

Banan slingrar sig fram längs med Västerdalälven i naturskönt område och är relativt kuperad, vilket kräver sin man(och kvinna).

Greenområdena är små, inte speciellt kuperade men ställer höga krav på precision vid inspelen.

Det finns också två träningsområden. Det ena ligger i anslutning till hål ett, strax efter bron från klubbhuset. Det andra – inklusive driving rangen – ligger i anslutning till hål 16.

Greenfee och tidsbokning

På Malungs GK tillämpar vi bollränna. Kansliet nås på 072- 724 20 88 eller info@malungsgk.se

Alla dagar Daggreenfee
Senior 250 kr.
Junior 100 kr.
Dalagreenfee
Senior 200 kr.
Junior 75 kr.
Vagn 20 kr.

Golfbil Priser
Medlemmar
Medlem 250 kr.
Medlem med läkarintyg 150 kr.
Gäster
Gäst 300 kr.
Gäst med läkarintyg 250 kr.

På fredagar är vår bana öppen för ”Pay and Play”. Kravet är att minst en spelare i bollen har officiellt handikap.

Greenfee för Pay and Play Priser
Senior 500 kr.
Junior 300 kr.

Nybörjarkurs, Gröna Kortkurs

Intensiv kurs på 2 dagar.
En rolig och utmanande nybörjarkurs som passar alla. Damer och herrar, ung som gammal.
Varför inte passa på att gå kursen tillsammans med din livspartner eller träffa nya vänner. Nästa kurs hålls 8-9 juni.
Från 500 kr

Boende