Välkommen till Malungs GK

I ett centralt men ändå avskilt område ligger vår fina golfbana. Mycket naturskönt vid Västerdalälven – från några utslagsplatser och greener är utsikten hänförande. Från och med onsdag 7 augusti 2019 har banan ny sträckning och startar från rangen.

Betalning av greenfee och notering i greenfee bok sker även det från nya kansliet/klubbhuset vid rangen.

Baninformation

Malungs GK erbjuder 9 hål med alternativa tees på flera av hålen. I många fall känner man inte igen hålet från första varvet när man ställer sig på den alternativa utslagsplatsen, vilket är ett gott betyg för de som placerat ut de alternativa utslagsplatserna.

Banan slingrar sig fram längs med Västerdalälven i naturskönt område och är relativt kuperad, vilket kräver sin man(och kvinna).

Greenområdena är små, inte speciellt kuperade men ställer höga krav på precision vid inspelen.

Det finns också två träningsområden. Det ena ligger i anslutning till hål ett, strax efter bron från klubbhuset. Det andra – inklusive driving rangen – ligger i anslutning till hål 16.

Greenfee och tidsbokning

På Malungs GK tillämpar vi bollränna. Kansliet nås på 0709-284 395eller info@malungsgk.se

Boende

I samarbete med Hotell Sankt Olof så kan ni boka ett golfpaket med boende och greenfee.
Mer information på denna länk och på Hotell Sankt-Olof 0280-560 60.